Share |

Klik hier om de tekst aan te passen

 

  "Focus op Dankbaarheid"   

WAT IS ENERGIETHERAPIE  
Energietherapie is een behandelwijze waarbij lichaamsfrequenties worden aangepast.
Ons lichaam bestaat uit energie met een bepaalde trilling of frequentie.
Een lichaam dat niet goed functioneert heeft niet de goede frequentie. Dit geldt voor het hele lichaam, maar ook specifiek voor bijvoorbeeld organen, weefsels, cellen en hormonen. 
Tijdens de opleiding tot energietherapeut heb ik geleerd deze lichaamsfrequenties te voelen, te onderscheiden, te interpreteren en aan te passen tot een gezond geheel. Ook hersendelen en -verbindingen (bij chronische ziekten, stress, trauma of angsten) die de verkeerde frequentie hebben kunnen aangepast worden. 
Een energietherapeut is geen arts en stelt geen medische diagnose.

BEHANDELWIJZE
Een behandeling begint met het aanpassen van de chakra’s, hierna wordt het hele lichaam gescand op (verkeerde) frequentie. Dit gebeurt via het centraal zenuwstelsel, door middel van mijn hand in de nek van de cliënt. 

Om de behandeling goed te kunnen verwerken/vasthouden is het belangrijk dat de chakra’s (energiecentra) van de cliënt goed in balans zijn. Deze pas ik zo nodig in de eerste behandeling aan en check ik bij elke volgende behandeling. Tevens gebruik ik de Coaching technieken bij de Healing zodat de cliënt ook zelf meewerkt aan zijn eigen Healing. Een energietherapeut is geen arts en stelt geen medische diagnose.

WELKE KLACHTEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN?
In principe kunnen alle klachten behandeld worden; acute, chronische en psychische.
Omdat het hele lichaam uit frequenties bestaat, is het mogelijk overal bij te komen en aan te passen. Ik behandel bijvoorbeeld cliënten met Multiple Sclerose, levercirrose, migraine, depressie, langdurige oververmoeidheid, depressie, dyslexie, ziekte van chron, concentratie problemen en psoriasis. Tevens begeleid ik mensen om hun zelfhelend vermogen aan te zetten, door persoonsgebonden meditaties. 

Mocht ik ergens tegenaan lopen waar ik zelf niet uitkom, dan vraag ik Patrick Vierhout (mijn leraar met 20 jaar ervaring) om mee te kijken. Deze behandeling zal dan plaats vinden in  zijn praktijk in Noordwijk. (Ik heb daar dan een eigen behandelkamer en Patrick komt dan aan het einde van de behandeling mee kijken en geeft dan advies over de behandeling).

FREQUENTIE VAN BEHANDELINGEN
De behandelingen zijn eens per twee weken. De eerste week werkt de behandeling nog door, de tweede week hoort het lichaam de verbetering zelf ‘op te pakken’. Vaker behandelen heeft geen nut, omdat het lichaam hier dan de kans niet voor krijgt, dit zou dus eerder verzwakkend werken.