Share |

Klik hier om de tekst aan te passen

Over mij:

Mijn naam is Brigitte Pijselman-Rietjens. Ik ben 53 jaar, getrouwd en moeder van 4 kinderen (waarvan 1 pleegkindje). We wonen op de “Boshoeve” en hebben 3 honden. Mijn hart en passie liggen bij het begeleiden van kinderen en volwassenen om hun weer in hun eigen kracht te helpen, zodat ze zich weer sterk en fijn voelen.  Het is dierbaar om ze met deze transformatie te begeleiden. De coaching is een korte termijn counseling met nadruk op praktische oplossingen en te leren focussen op wat je wilt in het leven. De technieken heb ik mogen leren en ben er enorm dankbaar voor dat ik deze mag doorgeven aan iedereen die hier open voor staat. De healing / energie therapie bij chronische ziekten vraagt een lange termijn counseling.

De Boshoeve ligt aan de hei bij Huizen, een heerlijke rustige plek om te aarden en samen te werken. De filosofie van  Wayne Dyer, Esther Hycks en Louise Hay zijn enorm krachtig om kinderen en volwassenen te helpen om hun "denken" beter te organiseren (en de hieraan gekoppelde energie) en zelf te beïnvloeden. 

 

Zakelijk inzicht

Mijn oude vakgebied is Verpleegkundige A en de commerciële gezondheidszorg (13 jaar). Vervolgens heb ik vanuit onze toenmalige passie, Stichting Lemsteraak opgericht en 10 jaar gerund. Afgelopen 20 jaar ben ik mij tevens meer gaan verdiepen over de essentie van het leven / het spel op aarde. Hoe kan je als mens in je kracht komen?  

Hiervoor heb ik een aantal prachtige opleidingen mogen volgen (The Work/Byron Katie, Integrated Energy Therapy, Dromen workshop/ITIP, Omega Deep Trance Healing/Roy Martina en de Matrix methode/Ingrid Stoop).  Veel zelfstudie in grote filosofen zoals Esther & Jerry Hicks, Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Max Strom, Louise Hay en Michael Newton. Hierdoor ben ik in 2014 gestart met Boshoeve Coaching en Boshoeve KinderCoaching. Mijn klanten komen uit het hele land en de enige reclame is mond op mond reclame. 99% Van mijn klanten zijn zeer tevreden over Boshoeve Coaching. Een aantal referenties kunt u lezen op de "Ervaringen" pagina. 

Sinds mei 2015  ben ik bezig met een 4- jarige opleiding "energie therapeut" in Noordwijk (www.wapitihealing.nl).
Inmiddels geslaagd voor mijn basis certificaat "energy therapeut", momenteel doe ik de verdieping workshops en ben ik met mijn 4e jaar bezig. 

Sinds augustus 2019, is de naam veranderd naar Boshoeve Coaching & Healing. 

Tevens gebruik ik in overleg mijn Healing technieken (zie Energietherapie), dit is een praktische ondersteuning fysiek en emotioneel. 

            

Boshoeve KinderCoaching sponsort War Child met een maandelijkse financiële
bijdrage voor 4 kinderen, om die te helpen in een conflictgebied.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor kika beer wit             Afbeeldingsresultaat voor kika

Tevens Sponsort Boshoeve KinderCoaching KiKa, door de aankoop van KiKa beren.

Kinderen die voor coaching komen, mogen na afloop van de eerste sessie een knuffel uitkiezen om mee naar huis te nemen. 

 

Boshoeve KinderCoaching sponsort in 2016, 2017, 2018 en 2019 de "Stichting Kansarme Kinderen In Nederland" , www.skkin.nl

 

 

" Ben dankbaar..."                          "Heb jezelf lief