Energietherapie

Volg je hart

Healing zorgt voor aarding en zorgt dat het energiesysteem in je lichaam weer schoon en in balans is.

Healing is een reiniging van de chakra’s (het energiesysteem in je lichaam) en een reiniging van je aura (het energieveld om je lichaam heen). Vervolgens vindt er een aarding plaats, zodat de energie in het lichaam weer schoon en in balans is. Er wordt een bescherming om de chakra’s en aura gezet, zodat de fijne energie er langer kan blijven zitten. In overleg wordt er op plekken in het lichaam extra healing gegeven. Je krijgt instructie wat zelf te doen om deze energie vast te houden. Ook ontvang je praktische oefeningen mee om zelf aan het energiesysteem in je lichaam te kunnen werken.

Aandacht voor het nu

Ik bespreek met je waar op dat moment in jouw leven stress of angsten zijn. Dit nemen we mee in de healing en coaching. Je krijgt hierdoor een sterker en gezonder lichaam. Door bewust te zijn van je gedachten en deze dus ook zelf actief te beïnvloeden, groei je steeds meer naar wie je daadwerkelijk bent.

Waarvoor geschikt?

Welke klachten kunnen met healing behandeld worden? Iedereen die hier voor open staat, moet het zelf ervaren en zelf kijken wat er met hem/haar gebeurd. Tevens begeleid ik mensen om hun zelfhelend vermogen aan te zetten, door persoonsgebonden meditaties.

Frequentie behandeling

De behandelingen zijn eens per twee a drie weken. Altijd in overleg met jou en wat jij fijn vindt.

Ervaring

Man 30 jaar,
met burn-out klachten.

Ik begon mijzelf niet meer leuk te vinden: ik werd té prestatiegericht, was constant met mijn hoofd bij mijn werk (wat uit hobby is voortgekomen) en begon zelfs lichamelijke klachten te krijgen. Ik vond mijzelf ook niet meer leuk voor mensen om mij heen. Ik kon me niet voorstellen dat ik met een burn-out rondliep, of dat ik er tegenaan zat. De afdeling P&O droeg Brigitte aan. Nuchter als ik ben ging ik ietwat sceptisch weg na de eerste sessie, maar die bewuste sessie heeft mij wel aan het denken gezet en de sessies erna hebben mijn leven dermate veranderd dat ik mij meer dan gelukkig voel. Mijn hoofd is opgeruimd, ik kan en durf keuzes te nemen en mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen. Dank Brigitte, ik zal je altijd dankbaar blijven.