Over Brigitte

Ben dankbaar..Heb jezelf lief!

Thema’s als “hoe kan je als mens in je kracht komen?” blijven me altijd mateloos boeien.

Brigitte Pijselman-Rietjens, getrouwd en moeder van 4 kinderen (waarvan 1 pleegkind). Sportief, ondernemend en verzorgend naar anderen toe. Altijd nieuwsgierig in wat anderen beweegt in het leven. We wonen op de “Boshoeve” aan de heide van Huizen samen met onze 4 honden.

Ik krijg energie van het begeleiden van kinderen en volwassenen om hun eigen kracht te helpen vinden om zich weer sterk en fijn te voelen. Zodat ze hun mooiste leven kunnen leven. Het is dierbaar om ze met deze transformatie te begeleiden.

Mijn pad naar inzicht

In de afgelopen 20 jaar heb ik me enorm verdiept in vraagstukken rondom de essentie van het leven. Thema’s als “hoe kan je als mens in je kracht komen?” boeien me altijd mateloos.

Als basis heb ik de Verpleegkunde A opleiding gedaan, gevolgd door diverse workshops en meerjarige opleidingen waaronder: The Work /Byron Katie, Integrated Energy Therapy, Dromen workshop/ITIP, Omega Deep Trance Healing/Roy Martina, de Matrix methode/Ingrid Stoop, Energietherapeut/Wapiti Healing en Akasha kroniek therapeut.

Hierbij was er ook sprake van veel zelfstudie door het bestuderen van werken van bekende filosofen zoals Esther & Jerry Hicks, Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Max Strom, Louise Hay, Michael Newton, Joe Dispenza en Michael Pilarczyk.

Met deze ingrediënten heb ik een goede basis gelegd om de dingen te doen die ik nu doe. Ik raak nooit uitgeleerd en heb met diverse vakgenoten vanuit diverse specialismen regelmatig contact. Ik ben altijd op zoek naar wegen om mezelf te verbeteren en te leren. Keer op keer weer.

KIKA

Boshoeve Coaching sponsort KiKa, door de aankoop van KiKa beren. Kinderen die voor coaching komen, mogen na afloop van de eerste sessie een knuffel uitkiezen om mee naar huis te nemen.