Ervaringen Boshoeve Coaching

“Het spijt me, Vergeef me, Ik hou van je, Dank je..” E.Dupree

Het belangrijkste als iemand naar mij toe komt is, dat hij/zij zelf graag iets bij zichzelf wilt veranderen.

Hieronder lees je de ervaringen van kinderen en volwassenen die bij Boshoeve Coaching zijn geweest.

Wil je ook je ervaring delen en zo anderen een goed beeld te geven van Boshoeve Coaching? Dit kan door een email sturen naar info@boshoevecoaching.nl

Ervaring

Moeder over dochter van 7 jaar die erg bang was.

Onze dochter (7) was erg bang. Overdag, maar vooral ‘s avonds. Vuur, Brand, Bliksem, Storm, Vulkanen, etc. Alhoewel onze dochter gemotiveerd was om zich niet meer bang te voelen was het natuurlijk toch spannend om naar een coach te gaan. Echter, ze voelde zich razendsnel op haar gemak bij Brigitte en stond helemaal open voor de oefening. Brigitte wist een goede connectie te maken en haar aanpak sloeg enorm goed aan. Na enkele korte sessies en thuis oefenen zijn we zoveel verder gekomen. Onze dochter slaapt veel beter, staat meer ontspannen in het leven en uit haar emoties makkelijker. Hier hadden we echt niet op durven hopen. Dus we kunnen Brigitte absoluut aanbevelen als kindercoach.

Lees meer ervaringen over kindercoaching

Ouder over dochter van 7 jaar

Onze dochter (7) was erg bang. Overdag, maar vooral ‘s avonds. Vuur, Brand, Bliksem, Storm, Vulkanen, etc. Alhoewel onze dochter gemotiveerd was om zich niet meer bang te voelen was het natuurlijk toch spannend om naar een coach te gaan. Echter, ze voelde zich razend snel op haar gemak bij Brigitte en stond helemaal open voor de oefening. Brigitte wist een goede connectie te maken en haar aanpak sloeg enorm goed aan. Na enkele korte sessies en thuis oefenen zijn we zoveel verder gekomen. Onze dochter slaapt veel beter, staat meer ontspannen in het leven en uit haar emoties makkelijker. Hier hadden we echt niet op durven hopen. Dus we kunnen Brigitte absoluut aanbevelen als kindercoach.

Moeder over dochter van 11 jaar en zoon van 10 jaar

Mijn dochter 11 jaar vond het fijn en een opluchting dat ze niet meer zolang boos hoeft te zijn. Dat ze blijer kind is en mag zijn. Mijn zoon vond het vervelend dat hij te snel tranen in zijn ogen kreeg wanneer dingen anders gingen dan in zijn hoofd. Na een paar korte sessies heeft hij heerlijke handvaten gekregen om dit te voorkomen wanneer er zo’n moment is. Dit gaat al zoveel beter. We zijn nu klaar maar ze gebruiken nog elke dag de steuntjes en trucjes om kind te mogen zijn! Dankjewel!

Ik raad Brigitte zo ongelooflijk aan voor iedereen. Ongeacht leeftijd. Ongeacht probleem.

Brigitte heeft de bijzondere combinatie van een erg lieve en zachte aanwezigheid (alleen al de zachte blik in haar ogen) met zeer doortastend en overtuigend woordgebruik. Je voelt je bij haar direct veilig. Als je je zo veilig voelt komt alles wat ze zegt en doet ‘binnen’ op een manier die je daarna niet meer vergeet en echt iets met je ‘doen’. Alsof ze je persoonlijke ‘blauwdruk’ verandert.
Ze heeft mij (53) en mijn dochter (17) met verschillende issues, emotioneel weer in balans gekregen. Mijn verhaal kun je lezen bij de andere testimonials, nu wil ik graag vertellen wat de aanpak van Brigitte met mijn dochter heeft gedaan. Mijn dochter had last van het afscheid moeten nemen van deze ‘fase’ van haar leven (nu eindexamen en wat dan…) en was echt báng voor het onbekende nieuwe. Maandenlang was ze angstig en diep verdrietig daarover. Zo kwam ik bij Brigitte terecht.
Er kwamen tijdens de sessie roerende gevoelens boven, tot haar eerste levensjaar aan toe, waar de echte crux bleek te liggen. Brigitte heeft de gave om die crux om te turnen in een andere, positieve richting. Door het naar ‘boven’ te halen, te benoemen en te doorgronden, en (soms creatief) uit te werken, kan het verdriet/ het probleem op diep niveau aangepakt worden. Hoe ze dat allemaal doet is precies haar talent en kan ik ook niet zo goed verklaren: het gebeurt.
 Ze doet ook soms een healing erbij waarover mijn dochter zei: ‘ik begrijp niet zo goed wat ze gedaan heeft maar ik voelde me daarna en sindsdien anders’. Mijn dochter kreeg een klein boekje mee (een tool waarnaar ze kan teruggrijpen) met daarin haar nieuwe inzichten mooi opgeschreven. Daar keek ze een paar weken na ons bezoek dagelijks in. Dit deed ze op advies van Brigitte, met als idee dat als je vaak genoeg je eigen inzichten leest en hardop herhaalt dat het ‘eigen’ wordt. En zo geschiedde. Het boekje ligt nog wel naast haar bed, maar inkijken hoeft niet meer. Ze heeft het ‘eigen’ gemaakt. Ik zie sindsdien een sterkere onafhankelijkere dochter, die ineens zin heeft in de nieuwe fase die voor haar ligt.
 En fijn detail: Als je met je kind gaat, wandel je als ouder een uur of wat lekker over de hei (ze woont prachtig aan de hei) en dan pik je je kind weer op, je bespreekt samen met je kind erbij wat aan de orde is gekomen en gaat opgeladen en opgeruimd naar huis.
Je zult begrijpen, als er weer een keer wat is, is er maar één iemand naar wie ik toega. Ik raad haar echt uit de grond van mijn hart aan. 

Moeder over zoon van 10 jaar

Mijn zoon van 10 jaar heeft vanaf zijn jongste jaren sterke voorkeuren voor mensen, maar dus ook een sterke afkeer van mensen waar hij geen achting voor heeft.  Wanneer een coach, juf of andere “autoriteit” in zijn ogen niet rechtvaardig was, werd hij onmogelijk, driftig en brutaal. Brigitte heeft hem geholpen door naar zichzelf te laten kijken en hem te helpen rustig en positief te blijven tegenover “onrecht” in zijn ogen. Zijn tolerantie is vergroot en het maakt hem minder afhankelijk in zijn acties wat zijn mening over iemand is. Brigitte heeft ogenschijnlijk een eenvoudige methode die effectief is gebleken. Er wordt niet zozeer naar het verleden gekeken, maar meer wat we nu in ons zelf kunnen veranderen om negativiteit je niet te in de weg te laten zitten. Door positiviteit groeit je hart en heeft negativiteit minder invloed op je handelen.
Het is niet zo dat hij nu in een keer heel anders is en hij valt natuurlijk wel eens terug in negatieve gedachtes, maar we kunnen heel snel terug naar de woorden van Brigitte en het gevoel dat ze in hem opriep waardoor driftbuien niet meer aan de orde zijn. Hij ging ook met veel plezier naar de gesprekken toe, omdat Brigitte hem op een gelijkwaardige manier benaderde. Tijdens de gesprekken voelde ik me als moeder steeds positiever worden. Heel prettig! 

Moeder over dochter van 10 jaar

Van het ene op het andere moment sliep onze vrolijke, positieve, authentieke dochter niet meer goed in. Iedere avond kwam er wel een andere figuurlijke spook uit de kast. Een enge gedachte, een woordenwisseling met een vriendinnetje. Wat bleek, ze was gewoon even de kwijt hoe ze bij haar gevoel kon komen. In 1 sessie heeft Brigitte haar handvatten gegeven. En ze sliep weer. Bijna niet geloven, maar waar. 

Meisje van 12 jaar, heel verdrietig, onzeker en opgesloten in zichzelf. Met een donkere energie bij zich. 

“Ik vond het heel fijn want ik voelde me helemaal leeg en nieuw en klaar om nieuwe leuke dingen in me op te nemen. Ik weet nu hoe ik als ik me even niet goed voel dat kan veranderen.”

Jongen van 12 jaar, slecht slapen en nare energie op zijn kamer


Ik heb hulp gezocht,want ik kon opeens niet meer lekker slapen. Bang op mijn kamer. ik voelde een nare energie. Die wilde ik weg hebben. Brigitte heeft me daar heel goed bij geholpen. Ze nam me serieus en ze geloofde me, dat vond ik heel fijn. Ze gaf goede tips ze bracht met tot rust en nu gaat het weer helemaal goed en slaap ik top.

Moeder over haar zoon van 12 jaar, slecht slapen en nare energie op zijn kamer

Onze zoon (12 jaar) zat niet lekker in zijn vel. Was bang om alleen te slapen, want zag dingen in zijn kamer die er wel of niet waren. Wij hebben Brigitte gevraagd hiermee te helpen. Dat heeft ze geweldig gedaan. Ze is superlief, rustig en heel betrokken. Ze richtte zich volledig op onze zoon. Wat wij heel fijn vonden, was dat Brigitte ons goede feedback gaf. Fijn, omdat wij zelf niet bij de ‘consults’ aanwezig waren. Na slechts drie korte bezoekjes kregen wij een ander kind terug. Helemaal gelukkig, zelfvertrouwen opgekrikt en…hij slaapt weer lekker!

Meisje van 12 jaar, weinig zelfvertrouwen/onzeker/wordt gepest op school

In 4 sessies is onze dochter weer “zichzelf” geworden. Zo mooi om te zien, hoe dit in 8 weken tijd veranderde. Doordat ze zelf weer blij is met zichzelf, is het pesten op school ook gestopt. Onze dochter heeft dit zelf gedaan, met hulp van Brigitte. Haar nieuwe focus/wens moest ze iedere dag herhalen. Wij zijn blij dat wij deze stap hebben genomen om haar door een personal coach te laten helpen.

Meisje van 9 jaar schrijft zelf hieronder, ze had weinig zelfvertrouwen

Brigitte is heel aardig. Kan je goed helpen. Binnen ongeveer twee drie weken was ik van een dingetje af. Je mag een squisie, knuffel of een leuk armbandje uitzoeken die je met dat dingetje helpt. En je mag ook een soort tekening maken om thuis mee te oefenen.

Moeder over dochter van 10 jaar, die gepest wordt op school.

Via de directie van de school, kregen wij het advies om eens naar Brigitte te gaan met onze dochter van 10 jaar. Ze werd al een paar maanden gepest en was hier heel verdrietig over. Bij Brigitte heeft ze een nieuw plan gemaakt, hoe zij graag zou willen zijn op school. Dit heeft ze op een grote vel geschreven. Mbv van een armbandje, moet ze de hele dag door aan haar nieuwe gevoel en gedachte denken. Ook 2x per dag oefent ze met alles wat op haar vel staat geschreven, haar nieuwe plan vertelt ze zo telkens weer in haar hoofd. Na een paar dagen merkten wij al verschil bij haar en binnen een week was eigenlijk alles weer goed op school. Wij als ouders zijn heel blij, dat onze dochter weer blij naar school gaat en het daar fijn heeft. En dit is met 1 bezoek aan Brigitte gelukt. 

Moeder over zoon van 8 jaar, die erg boos kon worden.

Onze zoon van 8 jaar is enorm geholpen door/bij Brigitte. Doordat hij vrij gevoelig is in combinatie met een sterke wil kreeg hij wat moeite met zijn gedrag. Rechtvaardigheid heeft hij heel hoog in het vaandel staan. Dit bracht hem soms in vervelende situaties die, ondanks dat hij misschien soms gelijk had, negatief voor hem uitpakte. Hij zag het verschil niet meer tussen plagen en pesten en ging daardoor, soms letterlijk, van zich afslaan. Samen met Brigitte heeft hij alle negatieve en vervelende ‘gedoetjes’ in de vulkaan verbrand en allemaal leuke, lieve en positieve gedachten in zijn hoofd gezet. Door hem er dagelijks meerdere malen aan te herinneren, vaak spelenderwijs heeft hij een positieve kijk op zijn leven gekregen. Wij als ouders zijn enorm blij met de hulp van de Brigitte maar bovenal heel erg trots op Mees dat hij zijn gedrag naar het positieve heeft weten te draaien.

Jongen van 8 jaar (van moeder hierboven)

Hoi ik ben 8 jaar. Ik ben een paar keer bij Brigitte geweest en daar heb ik geleerd  dat ik niet werd gepest maar dat een beetje plagen niet erg is. Ik heb een knuffel gekregen en die heb ik Seem genoemd. Seem zegt de hele dag tegen mij: ik ben heel aardig. Verder is het weer rustig in mijn hoofd. Dank je wel lieve Brigitte!

Jongen van 15 jaar, motivatie kwijt op school door slechte cijfers (2 sessies)

Mijn zoon zit in Mavo 3. In dit schooljaar gaat alles wat vlotter en is de druk wat groter. Bij de talen gaat de lesstof nu veel te snel voor hem. Door zijn dyslexie moet hij 3x zoveel leren om het bij te houden, hierdoor houd hij weinig tijd over voor de andere vakken. Hij haalde veel slechte cijfers. Hij raakte zijn motivatie kwijt omdat hij het nut niet meer zag om te leren. Hij zou het toch niet meer inhalen en gaf het eigenlijk op.
Na 2 sessies bij Brigitte zijn de nare gedachtes in zo’n hoofd over school weggenomen. Diep in hart wil hij wel goede cijfers halen en dat heeft Brigitte weer naar boven weten te halen.  Doordat ze hem geleerd heeft zijn eigen gedachten te sturen, door positief te denken. Dit gaf hem moed om Spaanse bijles te volgen en op school zagen ze meteen resultaat. Van zijn lerares kreeg ik te horen, dat hij erg veranderd was. Hij deed nu erg zijn best en werkte erg hard. Ze zag ook dat zijn dyslexie hem parten speelde en besloot hem te helpen door bepaalde onderdelen nu mondeling af te nemen. Hij haalt nu weer goede cijfers en voelt zich hierdoor veel beter. Dit motiveert hem om door te zetten en dit schooljaar op eigen kracht goed af te ronden. Moeder schrijft over zoon M.H. (15 jaar)

Meisje van 6 jaar, angst voor vuur, verlatingsangst, gedoe op school met afscheid nemen en hondenangst: (6 sessies)

Onze dochter van 6 jaar zat slecht in d’r vel. Ze was net naar groep 3 gegaan en was alleen maar boos en kribbig. Eerst dacht ik dat het aan de overgang naar groep 3 lag, maar haar buien duurden te lang en zij had er zichtbaar last van (en uiteindelijk haar omgeving ook). Niets ging volgens haar goed en het leek alsof zij veel teveel lasten op haar schoudertjes droeg. Toen zij op een dag zei dat ze zelf ook niet zo boos wilde zijn, maar dat zij er niets aan kon doen omdat ze ‘gedoe’ in d’r hoofd had, ben ik gaan googlen. Ik kwam uit bij BoshoeveCoaching. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken (een klein kind naar een coach laten gaan, vond ik als moeder vrij heftig) en een afspraak gemaakt. Zij is uiteindelijk 6x bij Brigitte geweest en Brigitte heeft haar geholpen met haar angsten (angst voor vuur, verlatingsangst, gedoe met afscheid nemen op school, hondenangst). Ze is altijd een beetje bangig meisje geweest, maar ik wist niet dat angsten haar zo in de weg zaten. Na de sessies bij Brigitte zijn de meeste angsten helemaal weg, of ze zitten haar niet meer in de weg. Het belangrijkste is dat wij ons blije, zorgeloze meisje weer helemaal terug hebben. Ze kijkt weer fris en ontdekkend de wereld in, leeft weer luchtig zoals een meisje van 6 jaar zou moeten doen en lacht voluit. Dit is de beste investering die wij hebben kunnen doen!! Moeder van C.vd. W. (6 jaar) Naarden

Jongen van 11 jaar met bang zijn in huis, faalangst en weinig zelfvertrouwen: (3 sessies)

Angst in huis in 1 sessie weggehaald. Vervolgens in een sessie de faalangst en in de laatste sessie zijn zelfvertrouwen aangepakt.
 Hij staat nu weer in zijn kracht. M.K. (11 jaar) Huizen

Ervaring

Man 30 jaar, met veel stress en oude negatieve gedachten.

De reden om naar Brigitte te gaan, was dat ik heel veel aan mijn hoofd had. Stress op/van het werk, geen huis kunnen kopen, niet de carrière die ik wilde. Achteraf gezien gaf ik anderen de schuld van mijn falen. Ik zag niet hoe ik een toekomst kon opbouwen. Samen met Brigitte ging ik aan de slag om structuur aan te brengen in mijn gedachten. Dit zorgde in eerste instantie voor rust, maar al snel kwamen er andere gedachten in me op. Ze zaten er al langer, maar ik was me er niet bewust van. Ook die kon ik dankzij Brigitte een plek geven. De gesprekken via de telefoon en de wandelingen in de natuur hebben me heel veel rust gebracht. Ook bruiste ik van energie na de sessies, klaar om aan de slag te gaan met datgene wat we besproken hadden. De coronamaatregelen zorgden er ook nog eens voor dat ik de handvatten, tips en adviezen kon toepassen. En met succes! Ik geloof weer in mezelf en zit steeds lekkerder in mijn vel. Inmiddels heb ik een nieuwe baan en ben heel blij dat ik weer mogelijkheden zie. Het wordt hard werken, maar dankzij Brigitte weet ik zeker dat ik de toekomst kan creëren die ik voor ogen heb. Ook vind ik het fijn dat ik altijd bij haar terug kan komen als ik weer advies nodig heb. Dank je wel voor je openheid, eerlijkheid en je vertrouwen.

Lees meer ervaringen over volwassencoaching

Vrouw met rouwverwerking

Allereerst wil ik je nog ontzettend bedanken voor jouw hulp die je mij hebt gegeven.
Hieronder heb ik nog een stukje geschreven hoe ik het heb ervaren om bij jou een paar sessies te mogen volgen;

Nadat mijn vader in mei was overleden vond ik het heel erg moeilijk hier mee om te gaan en het een rustig plekje te geven. In de December die daarop volgde ben ik naar Brigitte gegaan. Voor mij was het de eerste keer dat ik met een coach ging praten en dat vond ik heel spannend. Eigenlijk vanaf het eerste moment dat ik Brigitte ontmoette was dit weg, omdat Brigitte heel toegankelijk en lief is. Al snel merkte ik ook dat ze over niets en niemand een oordeel heeft, maar ik alles kan zeggen wat ik wil en voel. Ik vond dit erg prettig. Ze heeft mij geleerd om aan positieve dingen te denken en niet meer het negatieve te veel te benoemen. Ook hoe ik mijn verdriet en gemis naar mijn vader kan omzetten naar mooie herinneringen en de liefde die ik voor hem had en heb te blijven koesteren. Eigenlijk heeft ze mij handvaten gegeven wat ik moet doen als ik weer even heel erg verdrietig ben door het verlies van mijn vader. En hoe je dit gevoel kan omturnen naar een mooie gedachten toe. Ik ben haar hier heel erg dankbaar voor.

Vrouw 46 jaar

Na de dood van mijn moeder kon ik wel wat hulp gebruiken. Bij de verwerking van het verlies, maar vooral met het toelaten van de minder prettige herinnering. Daarbij zit ik in de overgang, wilde keuzes maken wat betreft werk en natuurlijk ook nog de lieve moeder zijn die haar pubers de Corona tijd door sleurde. Ik vond dat zelf eigenlijk ook best veel. Brigitte heeft me enorm geholpen. Ik leerde terug te gaan naar mijn gevoel en beter grenzen te stellen en in mezelf te geloven, dat laatste was hard nodig.  De wandelingen met Brigitte zijn sowieso erg aangenaam. Net als de healing die ze doet. Het belangrijkste vind ik eigenlijk dat ik handvatten heb gekregen hoe ik mijn onzekere gevoel om kan zetten in positiviteit. Natuurlijk vergt dat oefening maar ik voel me veel beter. Dank je Brigitte!

Vrouw 55 jaar, haar eigen waarheid helpen ontdekken

“Brigitte heeft de natuurlijk gave om de juiste woorden op het juiste moment te zeggen. Altijd zonder oordeel en heel liefdevol. Daardoor voel je je veilig om alles te kunnen zeggen en dat is belangrijk. Daardoor kon Brigitte mij echt goed helpen. Ze heeft me het zelfvertrouwen gegeven om mezelf weer te herpakken en mezelf weer in de goede modus te zetten.”

Man 30 jaar, met veel stress en oude negatieve gedachten

De reden om naar Brigitte te gaan, was dat ik heel veel aan mijn hoofd had. Stress op/van het werk, geen huis kunnen kopen, niet de carrière die ik wilde. Achteraf gezien gaf ik anderen de schuld van mijn falen. Ik zag niet hoe ik een toekomst kon opbouwen. Samen met Brigitte ging ik aan de slag om structuur aan te brengen in mijn gedachten. Dit zorgde in eerste instantie voor rust, maar al snel kwamen er andere gedachten in me op. Ze zaten er al langer, maar ik was me er niet bewust van. Ook die kon ik dankzij Brigitte een plek geven. De gesprekken via de telefoon en de wandelingen in de natuur hebben me heel veel rust gebracht. Ook bruiste ik van energie na de sessies, klaar om aan de slag te gaan met datgene wat we besproken hadden. De coronamaatregelen zorgden er ook nog eens voor dat ik de handvatten, tips en adviezen kon toepassen. En met succes! Ik geloof weer in mezelf en zit steeds lekkerder in mijn vel. Inmiddels heb ik een nieuwe baan en ben heel blij dat ik weer mogelijkheden zie. Het wordt hard werken, maar dankzij Brigitte weet ik zeker dat ik de toekomst kan creëren die ik voor ogen heb. Ook vind ik het fijn dat ik altijd bij haar terug kan komen als ik weer advies nodig heb. Dank je wel voor je openheid, eerlijkheid en je vertrouwen.

Vrouw 51 jaar, overspannen tegen burn-out aan

Een vriendin zag dat mijn hoofd vol zat, had mij meerdere keren zien huilen en voelde mijn onmacht. Ik wist, na teveel tegenslagen zowel privé als op mijn werk, letterlijk niet meer waar ik het zoeken moest. Als het teveel is in je hoofd lukt dat ook niet meer. Zij raadde mij Brigitte aan. Ik ben nu 5 keer geweest en voel me opgeruimd, lichter en sta weer sterk. Ik vond het heel fijn dat het geen standaard sessies van een uurtje zijn. Ze neemt ruim de tijd voor je. Dat werkte voor mij heel goed omdat je per sessie ergens komt. Brigitte heeft heel veel skills en past toe wat je op dat moment nodig hebt. Fantastische luisteraar, sterke observeerder, de meest lieve ogen op een locatie waar je je direct thuis voelt. Ik heb vele wegen bewandeld in mijn leven maar deze weg was de meest opruimende en inzichtgevende. Ik kan weer verder met gelukkig leven. Dankjewel Brigitte!

Vrouw 42 jaar, zichzelf totaal kwijt

Na een paar zeer emotionele en drukke jaren ben ik mezelf totaal kwijt geraakt. Ik werd er letterlijk ziek van. Ik zat niet lekker in mijn vel en vond mezelf niets waard. Ik kwam in een vicieuze cirkel terecht en het ging van kwaad tot erger.
Gelukkig kreeg ik van een vriend de naam van Brigitte door en dat zij mij wellicht kon helpen. Ik heb nu een aantal sessies bij haar gehad en sta nu weer volledig in mijn kracht. Ben super blij dat ik door middel van Brigitte mijn eigen kracht weer naar buiten heb kunnen toveren.

Mevrouw 55 jaar, slapeloosheid, migraine en weinig energie

Ik kende Brigitte al wel, maar nooit eerder gedacht dat ik coaching nodig zou hebben. Via een collega met soortgelijke problemen kwam ik op het idee een afspraak met Brigitte te maken. Ik ben 55 jaar en dan denk je dat coaching voor jou geen zin meer heeft omdat je toch al redelijk vastgeroest zit in gewoontes, maar niets is minder waar. Brigitte is een topvrouw met veel ervaring op het gebied van coaching en healing.
Mijn problemen waren migraine en ’s nachts om wat voor reden met schrik wakker worden en de slaap door het piekeren niet meer te kunnen pakken en erg veel last van nekklachten en daarnaast vermoeidheid. Toch best ingewikkelde klachten. Dit schoof ik veelal toe aan de overgang.
Na de coaching kwamen er toch wel andere zaken boven water waar we meteen aan gingen werken. De healing voor nek en migraine hebben me ook erg goed geholpen. Doordat ik nu bewuster naar mijn lichaam luister en toegeef als ik wat meer rust moet nemen en mijn oefeningen doe, gaat het na 3 behandelingen al veel beter met me en voel me meer in mijn kracht.

Man 45 jaar, slaapproblemen en veel onrust 

Laatste jaren had ik veel onrust in mijn lichaam, sliep slecht en was veel aan het piekeren. De sessies met Brigitte hebben mij rustiger en bewuster gemaakt. Het coachen van een volle hoofd heeft hier goed voor gezorgd. Door het doen van (korte) oefeningen kan ik mezelf thuis of op het werk rustiger maken. Ik ben bewuster geworden en voel snel aan als mijn hoofd weer vol dreigt te raken. Dit alles heeft geleid dat ik meer rust heb en krachtiger in het leven sta.

Jong volwassene 27 jaar, met weinig zelfvertrouwen en faalangst

Een jaar of 2 geleden kwam Ik in aanraking met deze praktijk via de hockeyclub in Huizen. Ik was in principe niet direct opzoek naar een coaching voor volwassenen. Op dat moment had ik erg weinig zelfvertrouwen en faalangst. Naar aanleiding van haar informatie en werkwijze ben ik samen met Brigitte te werk gegaan om deze twee punten te verbeteren en wat verder op het pad kwam. Het traject heeft 2 jaar geduurd omdat ik daar zelf behoefte aan had. Hierdoor kon ik vaak mijn ei kwijt en erover praten waar ik moeite mee had in het leven. Brigitte is een gevoelsmens die aanvoelt wat je probleem is en probeert door middel van haar methodes duidelijk te maken waar je nu staat en waar je wilt komen. Al met al na 2 jaar kwam er een einde aan. Indien ik weer met iets zit, kom ik graag bij haar terug!

Man 30 jaar, tegen burn-out aan

Ik begon mezelf niet meer leuk te vinden: ik werd té prestatiegericht, was constant met mijn hoofd bij mijn werk (wat uit hobby is voortgekomen) en begon zelfs lichamelijke klachten te krijgen. Ik vond mijzelf ook niet meer leuk voor de mensen om mij heen. Ik kon niet voorstellen dat ik met een burn-out rond liep, of dat ik er tegen aan zat. De afdeling P&O droeg Brigitte aan. Nuchter als ik ben ging ik iets wat sceptisch weg na een eerste sessie, maar die bewuste sessie heeft mij wel aan het denken gezet en de sessies erna hebben mijn leven dermate veranderd dat ik mij meer dan gelukkig voel. Mijn hoofd is opgeruimd, kan en durf keuzes te nemen en mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen. Dank Brigitte, ik zal je altijd dankbaar blijven.

Vrouw 58 jaar, onverwerkt trauma uit haar jeugd (1 sessie)

In mijn jeugd heb ik vervelende dingen meegemaakt, wat ik eigenlijk iedere dag als een zware rugzak mee droeg in het leven. Na 1 sessie bij Brigitte, heb ik mijn hoofd opgeruimd en dit trauma uit het verleden opgeruimd, zodat ik deze negatieve lading in het NU kwijt ben. Echt super. Zo veel lichter als ik nu ben.

Vrouw 24 jaar, tegen burn-out aan (3 sessies)

Door studie eisen, veel sociale verplichtingen en toekomst eisen aan mezelf, lag mijn lat erg hoog. Dit allemaal samen gaf heel veel spanning. Waardoor ik voelde dat ik sterk uit balans was geraakt. Na 3 sessies bij Boshoeve Coaching, stond ik weer in mijn kracht. Mijn belevingen voor de toekomst aangepast hoe ik ze graag wil hebben, en dit werkt gewoon. Heerlijk en goed is het nu. M.S. (24 jaar), Utrecht.